Heeft u geen zin of tijd om het tuinonderhoud zelf te doen?

En wilt u tijdens uw spaarzame vrije uren alleen maar genieten van uw tuin? Of wilt u alleen maar de leuke klusjes doen in de tuin? Wij voeren het tuinonderhoud graag voor u uit, dit is vaak voordeliger dan u dacht!

Tuinonderhoud particulieren

Wij doen eenmalig tuinonderhoud of een periodieke onderhoudsbeurt. Het periodieke tuinonderhoud kan elke maand, meestal in de maanden maart t/m november, waarbij we 9 keer per jaar langskomen om al het tuinonderhoud te doen wat op dat moment nodig is. Zo hoeft u alleen de leuke klusjes te doen in uw tuin! Doordat wij de juiste materialen hebben zal regelmatig onderhoud veel minder tijd met zich meebrengen (en is dus goedkoper).

Mocht u het prettiger vinden dat wij enkel 2 of 4 keer per jaar komen, dan kan dat uiteraard ook! Voor elke tuin en voor elk budget hebben wij oplossingen, wij hebben niet voor niets al 28 tuinen in onderhoud. Het is toch heerlijk als deze zorg u wordt ontnomen?

Aangezien iedere tuin anders is komen wij graag vrijblijvend bij u langs om een en ander te bespreken en u een passend voorstel te doen.

Tuinonderhoud bedrijven

Uiteraard voeren wij niet alleen het tuinonderhoud uit voor particulieren, maar ook voor bedrijven! De bedrijfstuin is het visitekaartje van uw bedrijf en aangezien niet elke bedrijfstuin hetzelfde is, maken wij graag een onderhoudscontract op maat.

Weer een zorg minder voor uw drukke bedrijfsleven, u hoeft er niet meer naar om te kijken!

Ook te weinig tijd om zelf uw tuin te onderhouden?

Wij doen dit graag voor u!

Contact  

Onderhoud