Ook meedoen aan DE tuintrend?

Tuinoverkappingen en tuinveranda’s zijn de nieuwe rage!

U ziet ze veelal standaard aangeboden, wij zien echter dat de mooiste tuinoverkappingen en tuinveranda’s, die exact passen op de plek waarop u wilt, maatwerk is. U kunt uw eigen stijl, dakbedekking en uitstraling kiezen, dus geheel naar uw wensen! Uiteraard speelt het budget ook een grote rol en als een kant en klare tuinoverkapping aangepast dient te worden, dan bent u vaak duurder uit. De bijkomende werkzaamheden zoals waterafvoer, het aanpassen van de bestrating, een vlonder als fundering maken etc. kunnen wij tijdens de werkzaamheden in één keer meenemen. Als de mogelijkheden er zijn, is het combineren van werkzaamheden altijd voordeliger!

Met een tuinoverkapping krijgt u het ultieme vakantiegevoel aan huis, kunt u genieten van lange avonden buiten en heerlijk ontspannen.

Onlangs hebben wij een prachtige tuinoverkapping gemaakt en wij nodigen u uit om deze te komen bekijken, zodat u kunt zien hoeveel sfeer en tuinplezier dit geeft. Bel ons dus gerust voor een afspraak en uiteraard komen wij tevens graag bij u langs om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!

Meer tuinoverkappingen en tuinveranda’s zien?

Kom dan eens bij ons langs!

Contact  

Tuinoverkappingen/ Tuinveranda’s